Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Szentkirályszabadjai Polgármesteri Hivatal

8225 Szentkirályszabadja, Petőfi u. 12. Tel.: 06-88/599-320 [email protected]

2019.évi önkormányzati választás

Általános tartalom

A Helyi Választási Bizottság 2019.szeptember 9-i ülésén a jelöltek sorrendjének sorsolása tárgyában hozott határozatai

A választási eljárásról szóló 2013.évi XXXVI.törvény 160.§ (1) bekezdése szerint a szavazólapon a jelöltek, illetve listák a választási bizottság által kisorsolt sorrendben szerepelnek. A választási bizottság a bejelentett jelöltek, illetve listák – annak a jelöltnek vagy listának a kivételével, amelynek nyilvántartásba vételét jogerősen elutasították – sorrendjének sorsolását a jelöltek, illetve listák bejelentésére rendelkezésre álló határnapon, 16 óra után végzi el. Nem kell sorsolást tartani, ha csak egy jelölt, illetve lista van.

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2019. október 13. napjára kitűzött választása eljárási határidőinek és határnapjainak megállapításáról szóló 19./2019.(VII.29.) IM rendelet 34.§ (1) bekezdése szerint a helyi választási bizottság és a területi választási bizottság a bejelentett jelöltek, illetve főpolgármester-jelöltek – annak a jelöltnek, illetve főpolgármester-jelöltnek a kivételével, amelynek nyilvántartásba vételét jogerősen elutasították – sorrendjének sorsolását 2019. szeptember 9-én 16.00 óra után végzi el.

A fentiek alapján a Helyi Választási Bizottság elvégezte a sorsolást, a polgármester-jelöltek tekintetében az alábbi sorrend alakult ki:

1. Gyarmati Katalin

2. Iványi András

Az egyéni listás (képviselői) sorrend az alábbiak szerint került meghatározásra

1. Dr. Kun Gazda Melinda

2. Kuthy Györgyi

3. Öveges János

4. Szalainé Raft Alexandra

5. Sikosné Szücs Marianna

6. Molnárné Tóth Erzsébet

7. Szabó Péter

8. Iványi András

9. Kovácsné Szabó Csilla

10. Kis Barnabás

11. Dobi Sándorné

12. Kovács Zsolt

V