Nincs megjeleníthető tartalom

A böngészési élmény fokozása, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk.
A tájékoztatót ide kattintva elérheti: Adatkezelési tájékoztató

Szentkirályszabadjai Polgármesteri Hivatal

8225 Szentkirályszabadja, Petőfi u. 12. Tel.: 06-88/599-320 [email protected]

Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület

Szöveges beszámolókSzöveges beszámoló a támogatás összegének felhasználásáról
Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület elnöksége a 7/2020. (07.27.) számú határozatában 150.000,-Ft vissza nem térítendő támogatást biztosított Szentkirályszabadja Község Önkormányzatának.
A támogatás felhasználására az alábbiakban részletezettek szerint került sor:
Az Önkormányzat által fenntartott hivatal intézményben hosszú ideje problémát okozott a megfelelő munkakörnyezet és az azt kiszolgáló eszközök biztosítása. Elsősorban az irodabútorok, irodaszékek, a munkavállalók irodai munkájához kapcsolódó megvilágítás vonatkozásában nem volt pénzügyi forrásunk az elvárható eszközök beszerzésére.
Mindezek mellett az intézmény napi munkája során nagy mennyiségben használ fel irodai papírt, nyomtató kellékanyagokat, melynek folyamatos pótlása szükségszerű és jelentős pénzügyi terhet jelent éves szinten.
A vissza nem térítendő támogatás biztosította lehetőségnek köszönhetően beszerzésre került 6 db irodai szék, 1 db kisméretű irodai szőnyeg valamint 1 db asztali lámpa, mellyel sikerült megfelelő munkakörülményeket biztosítanunk a dolgozóinknak. Emellett a mindennapi zökkenőmentes munkavégzéshez vásároltunk A4-es méretű másolópapírt és nyomtató tonert.
Az elszámoláshoz csatolt bizonylatok alapján a teljes támogatási összeg felhasználására sor került.
A vissza nem térítendő támogatás felhasználásával nagy lépést tettünk a munkakörülmények javítása és a munkavégzés folyamatos, fennakadásoktól mentes feltételeinek biztosítása területén.

Szentkirályszabadja, 2020.december 22.

Gyarmati Katalin
polgármester

V