Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Szentkirályszabadjai Polgármesteri Hivatal

8225 Szentkirályszabadja, Petőfi u. 12. Tel.: 06-88/599-320 [email protected]

Szentkirályszabadja Baráti Kör Egyesület

Egyesület

Nonprofit, közhasznú civil szervezetünk 1998. április 1-én alakult. Az egyesület célja településünk kulturális életének, sport és szabadidős tevékenységének, természet- és környezetvédelmének élénkítése, előmozdítása. Tevékenységeink között megtalálhatóak a hagyományos ünnepi játszóházak mellett a különböző sportversenyek és kirándulások is.


Az egyesület különlegessége a papírsárkány készítés, amit szeretnénk minél több emberrel megkedveltetni. Szívesen teszünk eleget a felkéréseknek, amikor iskolákba, falunapokra egyéb rendezvényekre hívnak papírsárkány készítő foglalkozásokra.


Minden év szeptember első szombatján kerül megrendezésre nagy rendezvényünk, a Sárkányok Napja 
A rendezvény célja a sárkányeregetés népszerűsítése, hogy egy kellemes hangulatú napot tölthessenek el együtt kicsik - nagyok egyaránt. Az egész napos papírsárkány készítés és reptetés mellett a zsűri különdíjjal jutalmazza a legszebb sárkányok gazdáit is. A számos magyar sárkányeresztő társaság mellett külföldi egyesületek is képviseltetik magukat, megtöltve az égboltot színes, házilag tervezett és varrt különböző formájú sárkányokkal.

A programjainkról részletes információt a honlapunkon www.szbke.hu illetve a www.facebook.com/szbke oldalon kaphatnak az érdeklődők!


Amennyiben egyetért egyesületünk célkitűzéseivel, szívesen fogadjuk támogatását az alábbi bankszámla számunkon:
73900236 – 10011915 (Zirci Takarékszövetkezet)
Adószámunk: 1 8 9 2 6 8 9 9 - 1 - 1 9

Sikosné Szücs Marianna
elnök

Szentkirályszabadja Baráti Kör Egyesület

8225. Szentkirályszabadja, Erdősétány 22.
Tel: 06-30-416-55-50 , e-mail: [email protected]
www.szbke.hu www.facebook.com/szbke

V