Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Szentkirályszabadjai Polgármesteri Hivatal

8225 Szentkirályszabadja, Petőfi u. 12. Tel.: 06-88/599-320 [email protected]

Településterv hirdetmény

Közszolgálati hír

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2023. október 27 péntek.

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az Ingatlantulajdonosokat, hogy elkészült a hatályos településrendezési terv felülvizsgálata azaz az új Településterv véleményezési anyaga a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2022. (VII. 15.) Korm. rendeletben foglalt követelmények alapján.

A partnerségi egyeztetést a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (VIII. 31.) önkormányzati rendelet alapján folytatjuk le. 

A településfejlesztési koncepció és a településszerkezeti terv helyett egyben Településfejlesztési terv készül.  A helyi építési szabályzat (és annak melléklete a Szabályozási terv) megmarad, mint településrendezési terv. A kettő együtt a Településterv megnevezést kapta.

A tervdokumentációval kapcsolatosan várjuk az észrevételeiket. A véleményezési dokumentációk (Településfejlesztési Terv, Helyi Építési Szabályozási terv, Szabályozási tervek) a község honlapján a Hírek menűpontban találhatók.

A Partnerségi vélemények beküldésének határideje 2023. október 27 péntek.

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes szervezetek működésére vonatkozó, továbbá egyes közigazgatási eljárási szabályok megállapításáról szóló 146/2023. (IV. 27.) Korm. rendelet értelmében a tájékoztatás, véleménynyilvánítás és egyeztetés elektronikus úton is lefolytatható., ezért az önkormányzat személyes megjelenést igénylő  lakossági fórumot nem hirdet meg.

A "Partnerségi vélemény" tárgyú véleményeket levélben az Önkormányzat Polgármesteri Hivatal címére (8225 Szentkirályszabadja, Petőfi u. 12.) vagy e-mailen [email protected] címre kérjük megküldeni.

 

Szentkirályszabadja, 2023. szeptember 27.

 

 

                                                                                                Pál-Gyarmati Katalin

                                                                                                      Polgármester

V