Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Szentkirályszabadjai Polgármesteri Hivatal

8225 Szentkirályszabadja, Petőfi u. 12. Tel.: 06-88/599-320 [email protected]

Közterület elnevezésére javaslat

Populáris hír

E-mail

Szentkirályszabadja, Béke útról nyíló 617/3 hrsz-ú magánút elnevezés

Tisztelt Szentkirályszabadjai Lakosok!

A Szentkirályszabadja, Béke útról nyíló 617/3 hrsz-ú, közforgalom elől el nem zárt magánút tulajdonosa a magánúthoz csatlakozó telkek házszámozhatósága érdekében a magánút elnevezését kezdeményezte Önkormányzatunknál.
Az elnevezéssel kapcsolatos Képviselő-testületi döntést megelőzően, a javasolt elnevezéssel kapcsolatos lakossági vélemények megismerése érdekében Szentkirályszabadja Község Önkormányzata Képviselő-testületének a közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól szóló 6/2014. (IX. 19.) önkormányzati rendelet 7. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a javaslat közzétételre kerül.


A közterület elnevezéssel érintett magánút ábrázolása

 

A Szentkirályszabadja, 617/3 hrsz-ú, közforgalom elől el nem zárt magánút ingatlan javasolt elnevezése:

  • Harmónia utca

vagy

  • Szőlő utca

vagy

  • Liliom utca

A javasolt utcanevekkel kapcsolatos, a Képviselő-testületnek címzett írásos lakossági észrevételek, javaslatok 2023. október 27.-ig nyújthatók be a Polgármesteri Hivatalba (8225 Szentkirályszabadja, Petőfi S. u. 12.) postai úton, vagy személyesen ügyfélfogadási időben (Hétfő, Szerda 8-15 óra között, Péntek 8-12 óra között).
További információ a 88/599-310-es telefonszámon munkaidőben, vagy a [email protected] email-címen Nemesi Lajos műszaki ügyintézőtől kérhető.

V